Om u een optimale ervaring te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaatinformatie op te slaan en/of te openen. Als u akkoord gaat met deze technologieën, kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze website verwerken. Als u uw toestemming niet geeft of intrekt, kunnen bepaalde kenmerken en functies worden beïnvloed.
Technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel om het gebruik van een bepaalde, uitdrukkelijk door de abonnee of gebruiker gevraagde dienst mogelijk te maken of voor het uitsluitende doel om een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk uit te voeren.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel om voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang, uitsluitend voor statistische doeleinden.
Technische opslag of toegang uitsluitend gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige toestemming van uw internetprovider of aanvullende gegevens van derden kan de voor dit doel opgeslagen of geraadpleegde informatie in het algemeen niet alleen worden gebruikt om u te identificeren.
Technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen, om reclame te versturen of om de gebruiker te volgen op een website of op meerdere websites voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Boa ins Loch reinputsten beim Donut geht gar nicht. Für Dich selber ok, für alle andern rundum wähhh. Vor 50 Jahren hat man auch noch den Puderzucker von den Champagnertrüffeln runtergepustet….Besteck abgeschleckt beim abschmecken und dann wieder ins Essen rein. Wird heute leider noch bei selbsternannten Fernsehprofi Köchen und Konditoren so gemacht. Das ist bei richtigen Profis nicht erst seit Corona nicht mehr erlaubt. Für die späteren Verkoster einfach eine Zumutung, wenn da noch der Speichel des Herstellers dranhängt. Pfui. Torten wurden auch noch mit Lebensmittelfarben per Mundblasrohr dekoriert.
Seit Ihr bei Städter noch nicht weiter??
Kann 7ch auch damit selber Schokolade machen oder nur fertige schmelzen?
Dankeschön voraus für Ihre Antwort.
LG.A.
Sorry, aber richtig fachgerecht temperiert ist die Schokolade nicht
Hallo kann ich auch nur einen Block geraspelte Couverture mit 200 Gramm in dem Gerät temperieren? Und muss ich durchgehend rühren?
Und muss man nicht anfangen mit 60 Grad? Ich bitte um Antwort.
Und lässt man den Deckel am Anfang beim schmelzen drauf oder mit umrühren? Lg
Woher weiß , ich das die Schokolade aufgelöst ist ? Und wann merke ich das die 32 Grad erreicht habe? Leuchtet dann die Kontrollellampe vorne?